B2B - Glaswerken

Bent u een vakman en heeft u éénmalig of regelmatig nood aan advies en ondersteuning op gebied van glaswerk?  Dan kan u een beroep doen op de experts en het atelier van Econglas. We staan u graag bij met advies over het gebruik van glas in uw projecten en bieden onderstaande ondersteuning ons atelier aan:

  • Snijden en bewerken (CNC) van enkel glas, spiegels en gelaagd glas
  • Lakken van glaswanden, mogelijk in alle RAL- of NCS-kleuren
  • Figuurglas
  • Dubbel glas
  • Zandstralen

Heeft u een project dat u graag verder wenst te bespreken? Contacteer ons vandaag nog voor advies op maat, en hulp bij de uitwerking van uw project. Econglas staat bekend om het maatwerk en onze techniekers staan garant voor een kwalitatieve afwerking.

Glazen toepassingen in uw projecten

Glazen stalen deuren

Op zoek naar een industriële, pittige look in uw project, en die tijdloos is? Dan zijn onze ‘E-line’ stalen deuren in combinatie met glasvulling iets voor u. Of onze ‘E-line LT’ deuren, bestaande uit staal als basis en aluminium als onderverdeling.

Steel look deuren

Combineer de voordelen van de look van staal met de prijsvoordelen van aluminium met onze steel look deuren. Een duurzame materiaalkeuze en volledig aanpasbaar aan uw project doordat u kan kiezen uit alle mogelijke kleuren.

Glazen wanden en deuren

Creëer meer lichtinval en een groter ruimtelijk gevoel door het plaatsen van glazen wanden en deuren. Dit kan voorzien worden zowel in privé- als in professionele omgevingen. De toepassingsgebieden zijn oneindig.

Interieur

Voor elk interieurproject bestaat er een oplossing in glas. Van glazen keukens tot glazen meubels, vitrinekasten en glazen wanden. De toepassingen zijn oneindig. Contacteer ons voor uw project op maat.

Douche en badkamer

Laat een badkamer of doucheruimte groter ogen, en laat meer lichtinval toe door glas te gebruiken. Ook zal de badkamer luxueuzer ogen. Denk ook aan glas in uw douchecabine: glazen wanden en glas in plaats van tegels.

Balustrades

Gebruik glas zowel uit design- als uit veiligheids– oogpunt. Glas zorgt voor een doorvalbeveiliging in uw project. Met het ‘Easy Glass View’-profiel wordt uw zicht zo min mogelijk beperkt wanneer u een balkonhek uit glas voor uw raam plaatst

Waarom voor Econglas als partner kiezen?

Met  Econglas als partner kiest u voor echt vakmanschap en duurzaamheid. Econglas komt de situatie ter plaatse op uw project opmeten. Om al het maatwerk vervolgens zelf te fabriceren in ons eigen atelier waar wij garant staan voor maatwerk en een kwalitatieve afwerking. De plaatsing gebeurt door onze eigen techniekers, die een expert in hun vakgebied zijn.

Contacteer ons om uw project te ondersteunen.

Econglas heeft haar krachten gebundeld met Solver Solutions, de groothandel in glas. Dankzij deze samenwerking staan we garant voor een grote betrouwbaarheid in dienstverlening, prijs en kwaliteit. Kom meer te weten over Solver Solutions.

Ons werk zegt meer dan woorden, krijg inspiratie in ons portfolio.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue