E-Line deuren

Glazen deuren : E-line deur

Binnendeuren bepalen mee de stijl van uw woning. En met stalen glazen binnendeuren zorgt u voor een echte blikvanger in huis en kan u gegarandeerd genieten van jarenlang plezier.

Op zoek naar een industriële, pittige look in uw woning, en die tijdloos is? Dan zijn onze ‘E-line’ stalen deuren in combinatie met glas iets voor u. Zwarte stalen deuren met glas zijn het meest gekozen, daarnaast zijn de ‘E-line’ deuren ook verkrijgbaar in andere kleuren. Stalen deuren met glas zijn daarnaast ook zeer makkelijk in onderhoud.

Naast de ‘E-line’ stalen deuren, bestaan er ook onze eigen ‘E-line LT’ deuren. De basis van deze deuren is gemaakt uit staal, de onderverdeling bestaat uit aluminium, wat deze budgetvriendelijker maakt.

Econglas is uw expert in stalen glazen deuren. En daarnaast bieden wij ook het volledige gamma aan steel-look deuren  aan. Bij al onze maatproducten komen wij bij u thuis opmeten en in ons eigen atelier zorgen we voor de productie. Onze vakmannen zorgen voor een perfecte afwerking bij de plaatsing van de deuren in uw woning.

Stalen glazen deuren bieden heel wat voordelen waarvan de meeste mensen zich niet bewust zijn. Hierdoor staan deze sceptisch tegenover glazen deuren met bezorgdheden rondom veiligheid, onderhoud … wat absoluut niet nodig is. Hieronder de voordelen

Op maat gemaakt
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
 • Keuze uit verschillende soorten glas
 • Afwerking aanpasbaar aan uw wensen: motief of logo op het glas zijn mogelijk
Onderhoudsvriendelijk
 • Glazen deuren zijn makkelijk in onderhoud, net zoals het onderhouden van uw ramen.
 • Water en een zachte doek zijn voldoende om uw glazen deuren regelmatig te reinigen.
Ruimtelijk gevoel
 • Extra lichtinval in uw volledige woning door de transparantie van glazen deuren.
 • Groter ruimtelijk gevoel doordat de verschillende ruimtes in elkaar overlopen en waarbij u de connectie met de andere ruimtes behoudt.
Veilig
 • De glazen deuren zijn gemaakt van gehard glas en bieden dus meer weerstand dan gewoon glas. Bijvoorbeeld: de buigbreeksterkte is vele malen hoger dan gewoon glas
 • Ook met kinderen vormen glazen deuren dus geen enkel probleem.

Ook al eens aan schuifdeuren gedacht?

Onze glazen schuifdeuren met softclose bieden een trendy en kindvriendelijke oplossing. Plaatsgebrek in een ruimte? Dan zijn schuifdeuren de ideale oplossing doordat ze weinig ruimte in beslag nemen om deze te openen of te sluiten.

 • Beschikbaar in elke stijl
 • Langzame sluiting, waardoor u geen schrik moet hebben voor vingers tussen uw deuren.

Plaatsing tegen het plafond of tegen de wand. De afwerking van de schuifdeuren kan u volledig zelf bepalen.

Een E-Line deur in uw interieur?

Econglas staat bekend om zijn maatwerk. In onze werkplaats worden alle deuren naar uw wens gemaakt, en onze techniekers komen deze bij u plaatsen.

Breng een bezoek aan onze toonzaal om meer te weten over de soorten glazen deuren in onze collectie. Laat u bijstaan door onze expert voor gratis advies over schuifdeuren, op maat van uw woning. Onze experts zullen vervolgens een prijsofferte voor u opstellen.

Contacteer ons nu, voor uw offerte op maat.

Ons werk zegt meer dan woorden, krijg inspiratie in ons portfolio.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue