Interieur

Glas op maat in uw interieur

Voor elk project in uw woning bestaat er een oplossing in glas. Van glazen deuren tot vitrinekasten en glazen wanden. De toepassingen zijn oneindig. Hieronder geven we u een aantal ideeën mee over de mogelijkheden van glas in uw woning. Heeft u een project? Contacteer ons en samen bekijken we de verschillende opties.

Glazen meubels

Maak uw interieur af door een tafelblad in glas in plaats van een houten blad of natuursteen. Daarnaast kan u ook andere meubels, zoals tv-kasten, vitrinekasten … uit glas op maat laten maken. Op deze manier verkrijgt u een strakke uitstraling.

 

Keuken in Glas

De keuken is een ruimte waar u veel tijd doorbrengt, alleen of samen met uw gezin. Koken, samen eten, familie en vrienden ontvangen … Deze ruimte dient volledig aangepast te zijn aan uw dagelijks leven, praktisch in onderhoud, ingericht naar uw wens en hedendaags. In een glazen keuken weerkaatst het licht beter tegen het glas, wat ervoor zal zorgen dat uw keuken luchtiger en groter zal aanvoelen.

Steeds meer gezinnen kiezen dan ook voor een keuken in glas. Niet enkel en alleen voor de spatwand achter de kookplaat, wat al enkele jaren toegepast wordt, maar ook meer en meer gaat de voorkeur naar glazen kastdeuren alsook een glazen aanrecht of glasplaat. Dankzij zijn hittebestendigheid zijn de toepassingen oneindig.

Glazen keukens zijn verkrijgbaar in glanzende of matte afwerking, en qua kleur kan gekozen worden uit alle RAL- of NCS-kleuren.

Print op glas

Uw woning of bedrijfspand volledig personaliseren? Dat kan door een print op uw glas te laten drukken. Dit kan gaan van uw logo tot een leuke familieherinnering. Alles is mogelijk. 

Interieurglas, al dan niet met print, zorgt voor een strakke afwerking. Hierdoor zal uw nieuwbouwwoning of renovatieproject modern ogen. 

Spiegels

Ben je op zoek naar een spiegel op maat van uw interieur? Een hedendaagse spiegel wordt ongetwijfeld de centrale blikvanger van uw ruimte. Door het plaatsen van spiegels kan u meer licht en een groter ruimtelijk  gevoel creëren. Denk verder dan een spiegel in uw dressing, badkamer of toilet, dit kan ook in uw gang, living ….

Het team van Econglas helpt u graag verder met een spiegel afgestemd op uw noden. 

 

Andere toepassingen

En u kan glas nog op zoveel meer plaatsen gebruiken in uw woning, denk verder dan de traditionele toepassingen om uw woning af te maken. Laten we samen uw project bekijken.

Ook kan glas ook buitenshuis een meerwaarde zijn. Maak kennis met de oneindig vele toepassingen van glas buiten aan uw woning.  

Waarom voor Econglas kiezen?

Heeft u een project in uw woning en wenst u de mogelijkheden van glas te bekijken? De experts van Econglas staan u bij met gratis advies en inspiratie over het toepassen van glas in uw interieur. We staan bekend om ons maatwerk en komen graag bij u thuis langs.  Onze techniekers komen deze glazen toepassing vakkundig bij u plaatsen en staan garant voor een kwalitatieve afwerking.

Contacteer ons nu, voor uw offerte op maat.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue