Exterieur

Glas in uw exterieur

Voor elk project in uw woning bestaat er een oplossing in glas. Maar heeft u ook al eens nagedacht over projecten buitenshuis waar glas een toegevoegde waarde heeft? En waar u ook kan genieten van de vele voordelen die glas te bieden heeft: transparantie, lichtinval en ruimtelijk gevoel?

De toepassingen om glas buiten te gebruiken, zijn oneindig.

  • Glazen balustrade
    Blijf genieten van de omgeving door een glazen balustrade te plaatsen. Op uw dakterras als privacy afscheiding met uw buren, of om u te beschermen voor de hoogte, of voor ramen als doorvalbeveiliging.
  • Terrasoverkapping of pergola
    Het hele jaar door genieten van het buitenleven in het wisselvallige België? Glaswanden bieden de oplossing. Denk aan een windscherm of dak op uw terras. Daarnaast kan u van uw pergola een volwaardige buiten tuinkamer maken door glazen wanden te plaatsen.
  • Vijver
    Denk verder dan de traditionele toepassingen om uw tuin af te maken. Glas kan ook gebruikt worden om een vijver te bouwen, gegarandeerd een uniek uitzicht.

En nog zoveel meer voor een grenzeloze vrijheid in uw tuin. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en samen bekijken we de opties. 

Voordelen van glas in uw exterieur

Veilig

Exterieurglas is  vervaardigd uit gehard veiligheidsglas: sterker en minder breekbaar dan normaal glas.

Connectie met buiten

Dankzij het gebruik van glas, versterkt u de connectie tussen tuin en woning. 

Makkelijk combineerbaar

Glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen waardoor het makkelijk te combineren is met andere materialen. 

Waarom voor Econglas kiezen?

Heeft u een project buiten aan uw woning en wenst u de mogelijkheden van glas te bekijken? De experts van Econglas staan u bij met gratis advies en inspiratie over het toepassen van glas in uw exterieur. We staan bekend om ons maatwerk en komen graag bij u thuis langs.  Onze techniekers komen deze glazen toepassing vakkundig bij u plaatsen en staan garant voor een kwalitatieve afwerking.

Contacteer ons nu, voor uw offerte op maat.

Ons werk zegt meer dan woorden, krijg inspiratie in ons portfolio.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue