Vol glazen deuren en wanden

Een glazen afscheiding, bestaande uit glazen deuren en wanden zorgen voor lichtinval en een groter ruimtelijk gevoel. Dit kan voorzien worden zowel in een privéproject als in een professionele omgeving.

Daarnaast zijn de toepassingsgebieden oneindig en kan dit zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Glazen deuren en wanden bieden veel voordelen:

  • Transparantie: Uw ruimte zal groter en lichter aanvoelen. U behoudt de connectie met andere ruimtes.
  • Veilig: Vervaardigd uit gehard veiligheidsglas. Wat ervoor zorgt dat het veel sterker, en minder breekbaar is dan normaal glas. Dus ook met kinderen vormen glazen deuren geen enkel probleem
  • Makkelijk combineerbaar: Glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerking (mat, transparant …). Hierdoor is het makkelijk te combineren met andere materialen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Net zoals uw ramen, dient u het glas in uw woning met water en een onderhoudsproduct te reinigen. En afwerken met een droge doek.
  • Tochtwerend en geluiddempendEconglas is uw expert in glazen wanden en deuren. Bij al onze maatproducten komen wij bij u thuis of op uw bedrijf opmeten en in ons eigen atelier zorgen we voor de productie. Onze vakmannen zorgen voor een perfecte afwerking bij de plaatsing van de deuren in uw woning.

Oneindig veel toepassingen

In uw woning

Verbind binnenruimtes met elkaar, en behoud uw privacy door glazen wanden te plaatsen U behoudt de transparantie, lichtinval en groter ruimtelijk gevoel tussen de verschillende ruimtes in uw woning. Maar daarnaast kan u genieten van privacy doordat het glas geluidswerend is.

Professionele omgeving

Kantoren zijn fris, modern en transparant ingericht waar er vaak gebruik wordt gemaakt van grote open ruimtes. Daarnaast is er ook de nood aan aparte vergaderzalen en werkruimtes. Om het contact met de open ruimte te behouden wordt er gekozen voor glazen wanden en deuren.

Een glazen deur of wand in uw interieur?

Econglas staat bekend om zijn maatwerk. In onze werkplaats worden alle deuren naar uw wens gemaakt, en onze techniekers komen deze bij u plaatsen.

Breng een bezoek aan onze toonzaal om meer te weten over de soorten glazen deuren in onze collectie. Laat u bijstaan door onze expert voor gratis advies over schuifdeuren, op maat van uw woning. Onze experts zullen vervolgens een prijsofferte voor u opstellen.

Contacteer ons nu, voor uw offerte op maat.

Ons werk zegt meer dan woorden, krijg inspiratie in ons portfolio.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue